Avui hem fet esplai per grups i cadascun ha fet una activitat diferent:

  • Els barrufets han rebut la visita del pirata Dani que els hi ha explicat perquè realment vol el tresor. Resulta que a la seva illa no hi ha cap esplai i vol construir-ne un! D’aquesta manera amb els més petits hem treballat el projecte de Localitza’t (que denúncia que no tots el esplais poden gaudir d’un espai o local en condicions!). Ens han fet uns dibuixos molt macos i han triat uns noms preciosos.
  • Els esquirols han marxat d’excursió a la natura! Han anat fins a Can Masdeu, a la muntanya de Collserola i han conegut la qual serà la mascota oficial, l’esquirol, que pròximament decidirem el nom! Hem aconseguit sobreviure els mosquits a través de fer activitats molt mogudes aprofitant que estàvem en un entorn natural i obert.
  • Els suricates han descobert la parada de metro “Musicalia” on la música prenia el protagonisme i s’apoderava de tots ells. Aprofitant aquesta gran quantitat d’energia que la música els hi aportava, han realitzat i gaudit d’un taller de hip hop.
  • Els Ítaca han hagut d’ajudar a uns científics realitzant una enquesta sobre el significat i diferencia entre la forma de la lletra i les diferents signatures dels components del grup i han començat a fer la programació del trimestre.

Avui ens centrarem en l’activitat dels BARRUFEEETS! que han treballat el projecte de Localitza’t d’Esplac (Esplais Catalans) i us mostrarem els dibuixos que han creat!

100_5203logo-localitzat